Preskoči na vsebino


Mladinska srečanja ZA TISTE KI SI UPAJO!

Lani smo probali, letos bi pa bilo zares. Več vas pride, bolj zanimovo bo. Malo se bomo pogovarjali, gledali filme, peli, se igrali, ,.....

Se mi zdi da nisi čisto prepričan če si za. Kot alternativo imaš: - gledanje televizije, sam doma; Mislim da je to zelo dolgočasno, še posebej če to delaš vsak dan v tednu. - MSN s prijatelji. Evo tole srečanje je MSN v živo. Če res ne moreš brez računalnika, te vabim k udeležbi virtualne mladinske skupine. - Obisk lokala sprijatelji. Tudi na srečanjih radi kaj popijemo in jemo. - Posedanje po ulici, na postaji, igrišču. Zna biti včasih pasje mraz in mokro,....

No, te povabim vsako soboto po večerni maši v staro župnišče na srečanje, ob 20.00. Običajno srečanja začnemo s kratko molitvijo, nadaljujemo pa s pogovorom na določeno temo. Vmes pa kak film, petje, prigrizek, igra,... S seboj prinesi predloge!

Se vidimo!

Kristjan

Se bi rad-a pridružila VIRTUALNI MLADINSKI SKUPINI. Poglej če je tema zanimiva tudi zate! Za sodelovanje na forumu je potrebna registracija (po kliku na ta gum se odpre okno in desno zgoraj je link REGISTRIRAJ SE, pa izpolni ta formularček. Ko prejmeš uporabniško ime ga pošlji na kristjan.knavs@gmail.com, da te dodam v virtualno skupino in boš lahko sodeloval-a v naših srečanjih. Brez registracije in dodajanja v virtualno skupino ne bo nič.

7.12.2011 smo si ogledali film Hiša debele mame 2. Smo se kar dodobra nasmejali in sklenili da bomo še kdaj kak filem gledali. Gospej Nataši hvala za pizzo in pijačo. Bilo je fino, naslednjič pridi še ti!

V sredo, 9.11.2011 smo se pogovarjali o moški in ženski naravi. Poleg zunanjosti je prav gotovo pomembna tudi narava, značaj in vedenje fanta / dekleta.

Na prvem srečanju sredi septembra smo igrali igro katere tematika je bila poznavanje Svetega pisma, nagrada pa niso bili milijoni pač pa bomboni. Za prvič je bilo kar fino.

Lokacija:
Print Friendly and PDF